Autómosó és autókozmetika 13. kerület | Budapest

GreenLine Clean víztakarékos autómosás + Ingyenes parkolás

13. kerület autómosó
autókozmetika

Nordic-automoso-parkolohaz-budapest-13-kerulet

13. kerület | Nordic Light

Nordic-automoso-parkolohaz-budapest-13-kerulet-weisz-fanni
Környezetbarát
100%
Víztakarékos - maximum 1 liter víz felhasználásval
100%
Ingyenes parkolással
100%
Gyors és kényelmes!
100%

Víztakarékos autómosó Budapesten!

Környezetvédelem

Évente akár 6,5 millió ember ajánlott éves vízbevitelét pazaroljuk el kocsimosásra. A GreenLine autókozmetikáiban autónként maximum 1L vizet használunk a hagyományos autómosókkal szemben, ahol 149 L víz fogy szintén egy autó mosása alatt.

Ha számodra is fontos a környezetvédelem, válaszd a GreeLine prémium víztakarékos autómosóinkat Budapesten!

GreenLine Autómosó Budapest 13. kerület

Szolgáltatásaink

✓ Víztakarékos autómosás

Kérheted csak külső, csak belső vagy külső és belső tisztításunkat is  easy vagy pro nano wax használatával prémium minőségben is.

✓ Autóklíma tisztítás, ózonos fertőtlenítés

Kellemetlen illatot érzel a klíma első indításakor? Tüsszögsz köhögsz, érzékeny a szemed vagy már be is gyulladt? Ez bizony azt jelzi, hogy az autóklíma tisztításra szorul – nálunk van lehetőség ózonos autóklíma fertőtlenítésre is.

✓ Eladásra felkészítés

A külső prémium tisztításon túl nagyon agyon részletesen kitakarítjuk a nehezen hozzáférhető helyeket, zsebeket, tárolókat, motorteret, még a tanksapka alatti részt is!

✓ Lámpabúra polírozás

Sajnos sok lámpabúra az idő és az UV hatásának köszönhetően elkezd mattulni, de van erre megoldásunk, hogy újra olyan szép legyen mint újkorában a szalonban!

✓ Kerámia kezelés

A kerámia bevonat átlátszó és rendkívül ellenálló bevonat, amely optimális és hosszú távú védelmet nyújt az UV sugárzás okozta károsodás, és a kisebb karcok ellen. A termék végleges kikeményedését követően, ellenáll a savaknak (pH2 – pH13), a sós víznek, az időjárásnak, a gyantáknak a madárpiszok okozta marásoknak. A kezelés után a legtöbb szennyeződés könnyen lemosható a felületről, nincs szükség polírozásra, és egyéb abrazív tisztítási módszerekre. Ha mégis sérülés történik, akkor először nem az autó lakkrétege sérül, hanem a bevonat felülete, mely elemenként javítható / pótolható.

Csomagok, árak

Mennyibe kerül?

Greenline Clean autómosó árak
automeretek

Vagy töltsd le az applikációt és foglalj telefonodról egy víztakarékos autóápolást!